Lammerenburgweg

De woningen aan de Lammerenburgweg worden letterlijk aan de rand van de stad gebouwd. U ervaart de charme van buiten wonen en groen, maar alle faciliteiten, het strand én de stad, zijn dichtbij!

Locatie

Wonen aan de Lammerenburgweg. Het is een prachtige plek, rondom in het groen, maar niet afgesloten van de omgeving.

Een mooi stuk bouwgrond op een prachtige locatie om een zelfontworpen huis te laten bouwen. Exclusief en geheel naar eigen wensen en behoeften, in een architectuur die de straat en de wijk een stedenbouwkundige meerwaarde geeft. Dat laatste is uiteindelijk ook weer goed voor de waarde van uw bezit.

Deze geweldige mogelijkheid wordt ontwikkeld door de Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling BV. Samen met de gemeente Vlissingen en Bouwbedrijf Kambier BV zorgen deze partijen ervoor dat u kunt bouwen wat u wilt, binnen het plan, we noemen dat “gecoördineerd particulier opdrachtgeverschap”.

Kavels

De kavels zijn riant; variërend van 17 meter breed en tot ruim 46 meter diep en met altijd 6 meter afstand tussen de woningen. De woningen kunnen dus met recht ‘vrijstaand’ worden genoemd.

De kavels ogen echter nog groter omdat de watergang aan de voorzijde, samen met het openbaar groen, ook nog eens ongeveer 15 meter diep zijn.

De tuinen aan de achterzijde van de woningen zijn pal zuid georiënteerd en tot wel 20 meter diep. Over luidruchtige achterburen hoeft u zich geen zorgen te maken: de tuinen grenzen aan de volkstuintjes.

Voor meer informatie kan je kijken op www.wonenaandelammerenburgweg.nl