Badhuisstraat 137, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.750,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Direct in het centrum tegenover het stadhuis gelegen representatieve en sleutelklare kantoorruimte van ca 200m2 op 2 verdiepingen. Het pand heeft een goede attentiewaarde!Indeling

Entree, kantoorruimte met ruimte voor 6 bureaus en een separate vergader/ werkruimte voorzien van lichtkoepels en g... lees meer

Direct in het centrum tegenover het stadhuis gelegen representatieve en sleutelklare kantoorruimte van ca 200m2 op 2 verdiepingen. Het pand heeft een goede attentiewaarde!Indeling

Entree, kantoorruimte met ruimte voor 6 bureaus en een separate vergader/ werkruimte voorzien van lichtkoepels en gescheiden toiletten.

De eerste verdieping is opgedeeld in 2 ruime, lichte kantoren met een kleine archiefruimte en extra ruimte/ keuken aan de achterzijde. Op de overloop is een toilet. Er is een heerlijk zuid-gericht dakterras.

Het pand is thans ingericht als kantoor maar meerdere functies zijn denkbaar.
Het betreft een zeer nette ruimte op een fantastische locatie!


Eerste verdieping
Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen direct nabij het centrum van Vlissingen, op slechts enkele autominuten van de rijksweg A-58, waardoor de bereikbaarheid per auto goed is. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, middels een busverbinding tegenover het pand.

Afmetingen
Ca. 200 m² vloeroppervlak.

Tweede verdieping
Parkeren/buitenterrein
Er is ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid aanwezig in de directe nabijheid. Tevens is de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats onder het complex.

Voorzieningen
Entree via de Badhuisstraat
Verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
Volledig ingerichte meterkast;
CV middels radiatoren;
Betonvloer begane grond en de houten verdiepingsvloer zijn voorzien tapijt.

Overige verdiepingen
Huurprijs
€ 1.750,-- per maand exclusief BTW.
BTW vrije verhuur is bespreekbaar

Servicekosten
Niet van toepassing.


Balkon
Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.


Oplevering in overleg.

Tuin
Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.


Bijzonderheden

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het
Model dat door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Plattegronden

Locatie

Contact opnemen