Boulevard Bankert 308, Vlissingen

€ 899,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 899,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Te huur
Direct aan de boulevard, op de plaza, gelegen representatieve kantoorruimte.
Indeling: Entree via tochtsluis met automatische schuifdeur. Flexibel in te richten kantoorruimte met separate spreekkamer. Achter is de stookruimte met CV opstelling uit 2011. Centraal in het pand de pantry met ... lees meer

Te huur
Direct aan de boulevard, op de plaza, gelegen representatieve kantoorruimte.
Indeling: Entree via tochtsluis met automatische schuifdeur. Flexibel in te richten kantoorruimte met separate spreekkamer. Achter is de stookruimte met CV opstelling uit 2011. Centraal in het pand de pantry met vaatwasser en daarachter gelegen de sanitaire ruimte. In het kantoor is een praktische bergkast van ca. 4m2 bereikbaar middels schuifwand.
Het betreft een zeer nette ruimte op een fantastische locatie!

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen direct nabij het centrum van Vlissingen, op slechts enkele autominuten van de rijksweg A-58, waardoor de bereikbaarheid per auto goed is. De boulevards van Vlissingen zijn bereikbaar met de auto echter het betreffen zogenaamde autoluwe zones met voorrang voor het fietsverkeer. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, middels een busverbinding op loopafstand.

Afmetingen
Ca. 100 m² vloeroppervlak.

Parkeren/buitenterrein
Er is ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid aanwezig in de directe nabijheid. Tevens is de mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats onder het complex.


Indeling

Voorzieningen
Entree via de Boulevard Bankert;
Hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
Verlaagde systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen;
Volledig ingerichte meterkast;
CV middels radiatoren;
Gedeeltelijk voorzien van airconditioning;
Mechanische ventilatie;
Databekabeling;
Alarminstallatie;
Betonvloeren voorzien van tapijt;

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003 met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Streetview

Locatie

Contact opnemen