Boulevard Bankert 410, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Op zeer representatieve locatie gelegen kantoor-, winkel- of praktijkruimte aan de Boulevard van Vlissingen. Horeca is op deze locatie niet toegestaan.
Indeling: entree, ca. 76 m² kantoor/winkel/praktijkoppervlakte bestaande uit 26 m² op de begane grond, 20 m² op de entresol en in het souterrain... lees meer

Op zeer representatieve locatie gelegen kantoor-, winkel- of praktijkruimte aan de Boulevard van Vlissingen. Horeca is op deze locatie niet toegestaan.
Indeling: entree, ca. 76 m² kantoor/winkel/praktijkoppervlakte bestaande uit 26 m² op de begane grond, 20 m² op de entresol en in het souterrain 30 m². In het souterrain bevindt zich het toilet en de mogelijkheid voor een pantry.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en in de nabije omgeving.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten ten behoeve van onder meer de nutsvoorzieningen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van minimaal 2 (twee) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 3 (drie) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Een andere huurtermijn is bespreekbaar, e.e.a. afhankelijk van de over een te komen condities en voorwaarden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
- Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Plattegronden

Video

Contact opnemen