Coosje Buskenstraat 145, Vlissingen

€ 2.750,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Omschrijving

Te huur wegens bedrijfsverplaatsing:

In dit fraaie en robuuste pand mogen wij een zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimte en/of winkelruimte aanbieden. Het object is strategisch op een prominente locatie gelegen aan de Coosje Buskenstraat, tussen de Boulevard en het Scheldeplein in. De vele d... lees meer

Te huur wegens bedrijfsverplaatsing:

In dit fraaie en robuuste pand mogen wij een zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimte en/of winkelruimte aanbieden. Het object is strategisch op een prominente locatie gelegen aan de Coosje Buskenstraat, tussen de Boulevard en het Scheldeplein in. De vele droge opslagmogelijkheden maken het object ook uitermate geschikt voor winkel/kantoor met distributiefunctie

Bestemmingsomschrijving:
De voor ‘Gemengd B2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen, daaronder begrepen een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;
b. publieksgerichte dienstverlening;
c. maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
d. detailhandel;
e. kantoor;
f. evenementen;
g. ontspanning en vermaak.

Afmetingen
De begane grond heeft een grootte van ca. 217 m², onder te verdelen in de huidige winkel van 135 m² met overige ruimten als kantoren/pantry en berging van ca. 85m². Op de verdieping is een kantoor van 20 m² gesitueerd. In de kelder treft u ca 125 m² aan ideale opslagruimte waaronder een echte kluis ( het betreft een voormalig bankgebouw) ideaal voor het veilig opbergen van uw archieven etc.

Parkeren/buitenterrein
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand, aan de achterzijde is het spuikomgebied, ook hier is veel (betaalde) parkeergelegenheid.

Voorzieningen
Huurprijs
€ 3.250,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten ten behoeve van onder meer de nutsvoorzieningen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Een andere huurtermijn is bespreekbaar, e.e.a. afhankelijk van de over een te komen condities en voorwaarden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
- Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.
- Koop is tegen nader overeen te komen condities en voorwaarden bespreekbaar.

Plattegronden

Locatie

Contact opnemen