Lammerenburgweg ONG, Vlissingen

€ 539.000,- v.o.n.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Energie

Energielabel
A

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
750 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
open ligging

Omschrijving

De woningen aan de Lammerenburgweg worden letterlijk aan de rand van de stad gebouwd. U ervaart de charme van buiten wonen en groen, maar alle faciliteiten, het strand én de stad, zijn dichtbij!

LOCATIE
Wonen aan de Lammerenburgweg. Het is een prachtige plek, rondom in het groen, maar niet afgeslo... lees meer

De woningen aan de Lammerenburgweg worden letterlijk aan de rand van de stad gebouwd. U ervaart de charme van buiten wonen en groen, maar alle faciliteiten, het strand én de stad, zijn dichtbij!

LOCATIE
Wonen aan de Lammerenburgweg. Het is een prachtige plek, rondom in het groen, maar niet afgesloten van de omgeving.

Een mooi stuk bouwgrond op een prachtige locatie om een zelfontworpen huis te laten bouwen. Exclusief en geheel naar eigen wensen en behoeften, in een architectuur die de straat en de wijk een stedenbouwkundige meerwaarde geeft. Dat laatste is uiteindelijk ook weer goed voor de waarde van uw bezit.

Deze geweldige mogelijkheid wordt ontwikkeld door de Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling BV. Samen met de gemeente Vlissingen en Bouwbedrijf Kambier BV zorgen deze partijen ervoor dat u kunt bouwen wat u wilt, binnen het plan, we noemen dat “gecoördineerd particulier opdrachtgeverschap”.

KAVELS
De kavels zijn riant; variërend van 17 meter breed en tot ruim 46 meter diep en met altijd 6 meter afstand tussen de woningen. De woningen kunnen dus met recht ‘vrijstaand’ worden genoemd.

De kavels ogen echter nog groter omdat de watergang aan de voorzijde, samen met het openbaar groen, ook nog eens ongeveer 15 meter diep zijn.

De tuinen aan de achterzijde van de woningen zijn pal zuid georiënteerd en tot wel 20 meter diep. Over luidruchtige achterburen hoeft u zich geen zorgen te maken: de tuinen grenzen aan de volkstuintjes.

wonenaandelammerenburgweg.nl


Bijzonderheden

Energiebewust
Geen kosten voor warm water, verwarming en koeling.

De woningen worden gerealiseerd met een warmtepomp. Dit systeem, standaard geleverd met 6 zonnepanelen, voldoet uiteraard ruimschoots aan de eisen van het bouwbesluit.

Optioneel is het aantal zonnepanelen uit te breiden naar 20 panelen, voor een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0. Hierdoor heeft u geen kosten voor het verwarmen van uw woning en voor het warm tapwater.

Standaard heeft uw woning een comfortabele vloerverwarming door het hele huis en ook standaard koeling, met hetzelfde systeem. U ervaart hierdoor extra luxe en comfort.

Dit vloerverwarmings- en koeling systeem is standaard in de woning opgenomen en is daarmee ook uw eigendom, geen ondoorzichtige huur of leaseconstructies. De waarde van deze installatie is bijna € 25.000,- en is in de koopsom opgenomen.


In de woning wordt een zogeheten grondwarmtepomp toegepast. Er wordt een gesloten leiding diep in de grond geboord, via een pomp wordt daar de continu aanwezige warmte gebruikt als ‘voeding’ voor de warmtepomp. Zowel de verwarming als koeling en het warm tapwater wordt op deze energiezuinige manier gebruikt om uw woning comfortabel te verwarmen en te koelen. In dit systeem zit standaard een boilervat van zo’n 180 liter warm tapwater.

Plattegronden

Contact opnemen