Lammerenburgweg , Vlissingen

€ 539.000,- v.o.n.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
2
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel en warmtepomp

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
200 m²
Perceeloppervlakte
622 m²
Inhoud
800 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk

Omschrijving

Wonen aan de Lammerenburgweg; Het nieuwe buiten van Vlissingen.
De woningen aan de Lammerenburgweg worden letterlijk aan de rand van de stad gebouwd. U ervaart de charme van buiten wonen en groen, maar alle faciliteiten, het strand én de stad, zijn dichtbij!

Locatie
Wonen aan de Lammerenburgweg. H... lees meer

Wonen aan de Lammerenburgweg; Het nieuwe buiten van Vlissingen.
De woningen aan de Lammerenburgweg worden letterlijk aan de rand van de stad gebouwd. U ervaart de charme van buiten wonen en groen, maar alle faciliteiten, het strand én de stad, zijn dichtbij!

Locatie
Wonen aan de Lammerenburgweg. Het is een prachtige plek, rondom in het groen, maar niet afgesloten van de omgeving.
Een mooi stuk bouwgrond op een prachtige locatie om een zelfontworpen huis te laten bouwen. Exclusief en geheel naar eigen wensen en behoeften, in een architectuur die de straat en de wijk een stedenbouwkundige meerwaarde geeft. Dat laatste is uiteindelijk ook weer goed voor de waarde van uw bezit.
Deze geweldige mogelijkheid wordt ontwikkeld door de Zeeuwse Vastgoed Ontwikkeling BV. Samen met de gemeente Vlissingen en Bouwbedrijf Kambier BV zorgen deze partijen ervoor dat u kunt bouwen wat u wilt, binnen het plan, we noemen dat “gecoördineerd particulier opdrachtgeverschap”.

Kavels
De kavels zijn riant; variërend van 17 meter breed en tot ruim 46 meter diep en met altijd 6 meter afstand tussen de woningen. De woningen kunnen dus met recht ‘vrijstaand’ worden genoemd.
De kavels ogen echter nog groter omdat de watergang aan de voorzijde, samen met het openbaar groen, ook nog eens ongeveer 15 meter diep zijn.
De tuinen aan de achterzijde van de woningen zijn pal zuid georiënteerd en tot wel 20 meter diep. Over luidruchtige achterburen hoeft u zich geen zorgen te maken: de tuinen grenzen aan de volkstuintjes.
En stel dat u even zou gaan kijken op de locatie en u vindt de kavel is niet zo diep, de groenstrook tegen de volkstuintjes behoort ook tot de kavel!

De kavelprijzen die vermeld staan zijn inclusief:

Grondkosten;
Kosten leidingen Nuts, kabel en rioolaansluiting;
Grondboringen t.b.v. bodemwisselaar grondwarmtepomp;
Leges bestemmingplanwijziging;
40 m2 straatwerk op eigen kavel;
Brug (voor kavel 2 t/m 7);
Ontwerpkosten woning;
Notaris – en kadasterkosten;
Makelaars kosten;
Omzetbelasting.

Energiebewust
Geen kosten voor warm water, verwarming en koeling.
De woningen worden gerealiseerd met een warmtepomp. Dit systeem, standaard geleverd met 6 zonnepanelen, voldoet uiteraard ruimschoots aan de eisen van het bouwbesluit.
Optioneel is het aantal zonnepanelen uit te breiden naar 20 panelen, voor een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0. Hierdoor heeft u geen kosten voor het verwarmen van uw woning en voor het warm tapwater.
Standaard heeft uw woning een comfortabele vloerverwarming door het hele huis en ook standaard koeling, met hetzelfde systeem. U ervaart hierdoor extra luxe en comfort.
Dit vloerverwarmings- en koeling systeem is standaard in de woning opgenomen en is daarmee ook uw eigendom, geen ondoorzichtige huur of leaseconstructies. De waarde van deze installatie is bijna € 25.000,- en is in de koopsom opgenomen.

TIP!
Met het optionele EPC 0 pakket kunt u bij veel hypotheekverstrekkers gebruik maken van extra leenmogelijkheden, of extra korting op de rente. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar een juiste financiering.

In de woning wordt een zogeheten grondwarmtepomp toegepast. Er wordt een gesloten leiding diep in de grond geboord, via een pomp wordt daar de continu aanwezige warmte gebruikt als ‘voeding’ voor de warmtepomp. Zowel de verwarming als koeling en het warm tapwater wordt op deze energiezuinige manier gebruikt om uw woning comfortabel te verwarmen en te koelen. In dit systeem zit standaard een boilervat van zo’n 180 liter warm tapwater.

Wat is nu mooier dan een voorbeeld van de woningen ook daadwerkelijk te kunnen zien?
De vormgeving en het materiaalgebruik van de woningen is gebaseerd op de bestaande woningen aan de Lammerenburgweg. De nieuw te bouwen woningen hebben een eigen ‘twist’, ze zijn net weer meer van deze tijd.
Er zijn talloze variaties mogelijk om de woningen vorm te geven. Geen twee woningen zullen er gelijk zijn, zo creëert u dus echt uw eigen woning.
We hebben als voorbeeld 2 woningen (Type A / Type B) uitgewerkt, zo kunt u zich een voorstelling maken van de ruime afmetingen van de woning en welke prijs daarbij hoort.

Voor meer informatie: www.wonenaandelammerenburgweg.nl

Plattegronden

Contact opnemen