Paul Krugerstraat 21, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000,- p/j
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Representatieve winkel/ kantoorruimte van circa 250 m² gelegen op een goede locatie tegen het centrum aan. De ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden zoals kantoor of detailhandel. Het geheel is goed onderhouden en heeft een goede attentiewaarde. Het pand is voorzien van diverse extra’s, waa... lees meer

Representatieve winkel/ kantoorruimte van circa 250 m² gelegen op een goede locatie tegen het centrum aan. De ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden zoals kantoor of detailhandel. Het geheel is goed onderhouden en heeft een goede attentiewaarde. Het pand is voorzien van diverse extra’s, waaronder:

- Systeemplafond met verlichting
- Dubbele pantry met toilet
- Meterkast/ bergkast
- Reclame mogelijk aan de gevel
- 7 verschillende lokalen/ ruimten en een binnentuin

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan een doorgaande weg met laad- en los gelegenheid en voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur en in de nabijheid. Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, middels een busverbinding op loopafstand.

Huurprijs
€ 25.000,- per jaar excl. BTW.


Bijzonderheden

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief B.T.W. dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand via automatische bankincasso.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl. met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Locatie

Contact opnemen