President Rooseveltlaan 739, Vlissingen

€ 3.000,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000,- p/m geindexeerd
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Te Huur
Zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimte. Het object is strategisch gelegen, op een prominente locatie, op het bedrijventerrein Baskensburg te Vlissingen. . De President Rooseveltlaan is een drukke verkeersader in Vlissingen en trekt veel extra passanten aan door de aanwezigheid van div... lees meer

Te Huur
Zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimte. Het object is strategisch gelegen, op een prominente locatie, op het bedrijventerrein Baskensburg te Vlissingen. . De President Rooseveltlaan is een drukke verkeersader in Vlissingen en trekt veel extra passanten aan door de aanwezigheid van diverse publiekstrekkers waar onder Albert Heijn XXL.

Bereikbaarheid
Uitstekende bereikbaarheid doordat het complex gesitueerd is op de hoek nabij de veel gebruikte doorgaande route Industrieweg – President Rooseveltlaan. Tevens is de rijksweg A-58 in directe omgeving gelegen, waardoor Vlissingen, Goes en Bergen op Zoom zeer goed bereikbaar zijn. Deze locatie is middels het openbaar vervoer prima bereikbaar met een busverbinding op loopafstand en een treinstation op fietsafstand.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan betreft ‘Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen’. Hierin heeft het perceel de bestemming ‘Bedrijf-1,

Afmetingen
Het geheel heeft een grootte van ca. 560 m², onder te verdelen in ca. 220 m² kantoor, kantine met gescheiden toilet voorzieningen ca 54 m2, bedrijfsruimte -toegankelijk via de achterzijde middels overhead deur ca 250 m2- Hoogte in de bedrijfsruimte is ca 8 meter.

Parkeren/buitenterrein
Het buitenterrein aan de voorzijde is deels bestraat en geschikt om 3 auto’s te parkeren. In de directe omgeving is gratis openbaar parkeren voorhanden.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten ten behoeve van onder meer de nutsvoorzieningen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Een andere huurtermijn is bespreekbaar, e.e.a. afhankelijk van de over een te komen condities en voorwaarden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

Bijzonderheden
- Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.
- Koop is tegen nader overeen te komen condities en voorwaarden bespreekbaar.

Locatie

Contact opnemen