Transportweg 5, Vlissingen

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 999,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2001

Omschrijving

Op bedrijventerrein Vrijburg bieden wij u deze goed onderhouden vrijstaande bedrijfsloods (bouwjaar 2001). De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van 130m². Op de begane grond bevindt zich tevens een portaal met toilet, een kleine kantoorruimte en een schoonmaakhok. De bedrijfsr... lees meer

Op bedrijventerrein Vrijburg bieden wij u deze goed onderhouden vrijstaande bedrijfsloods (bouwjaar 2001). De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van 130m². Op de begane grond bevindt zich tevens een portaal met toilet, een kleine kantoorruimte en een schoonmaakhok. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van krachtstroom, 11 kraan- en snelkoppelpunten, en een overheaddeur (ca. 2,5 x 3 meter). Op de verdieping bevindt zich de magazijnruimte, een kantoorkamer en een kantine voorzien van keukenblok met apparatuur en uitgebreide sanitaire voorzieningen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Stedelijke Bedrijventerreinen Vlissingen”.

Parkeren
Op eigen terrein en in de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voorzieningen
Volledig geïsoleerd.
Voorzien van isolatieglas.
Rondom verhard terrein; uitstekend geschikt voor buitenopslag.

Huurbetaling
Maandelijks bij vooruitbetaling verschuldigd en wordt via automatische incasso geïnd.

Huurperiode
Nader overeen te komen.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor B.T.W.-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.

Locatie

Contact opnemen