Uw huis verkopen met Theelen & Partners

Uw huis verkoopt u het liefst via een betrouwbare en daadkrachtige partij met veel kennis van zaken. Theelen & Partners makelaars en taxateurs is een ervaren verkoopmakelaar met een indrukwekkende staat van dienst in Zeeland, met als focusgebied Vlissingen. Dankzij onze expertise verkoopt u uw huis of bedrijfspand tegen de meest optimale condities. 

Uw huis verkopen via een verkoopmakelaar

Er komen veel zaken bij de verkoop van uw huis kijken. Hoe bepaalt u de waarde en uw onderhandelingspositie? Welke risico’s loopt u en hoe krijgt u de beste condities? Een professionele verkoopmakelaar zoals Theelen & Partners makelaars en taxateurs kan u hierbij helpen. U bent dan verzekerd van professionele begeleiding gedurende het gehele verkooptraject. 

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen? 

Wanneer u uw huis verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt tegen de maximale condities. Als verkoopmakelaar kennen wij de ontwikkelingen in de Zeeuwse markt voor het bepalen van de juiste verkoopprijs. Bovendien kiest u wanneer u Theelen & Partners inschakelt voor professionele verkoopbegeleiding van een VBO Makelaar. Dit is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. 

Uw huis verkopen in vier stappen

Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke beslissingen te staan. Theelen & Partners denkt met u mee. Wij kunnen een totaaladvies geven of enkele deeldiensten verzorgen. 

1. Van verkoopbeslissing naar de juiste verkoopprijs
2. Van promotieplan naar een verkoop klaar huis
3. Van bezichtiging naar onderhandeling
4. Van koopovereenkomst naar notaris

Waarom uw huis verkopen met Theelen & Partners? 

  • Marktkennis en ervaring: wij kennen de regio Vlissingen en Zeeland als geen ander.
  • (Zoekers)netwerk: ons netwerk is onze kracht en we beschikken bovendien over de nodige expertise in het midden en hogere segment.
  • Bovengemiddelde service: wij zetten altijd een extra stapje, ook op de momenten dat u het niet verwacht.
  • Ervaring en expertise: professioneel uw huis verkopen tegen maximale condities.
  • Online: uw woning staat inclusief professioneel beeldmateriaal op de belangrijkste woningwebsites (o.a. Funda).
  • Afhandeling: wij controleren de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst uitermate nauwgezet.
  • Vbo-makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden u gedurende het gehele proces.
  • Onderdeel van Estate & Equity: naast makelaardij kunt u bij ons terecht voor uitgebreide expertise op het gebied van verzekeringen, hypotheken, estate planning en beleggingsparticipaties.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan.