Over ons

Tim  Theelen

Tim Theelen

06-20395908

Elsbeth  Meyjes

Elsbeth Meyjes

06-31672943

Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren… Als het om vastgoed gaat, voelt elke stap die u neemt als een grote onderneming. Daarom is het fijn om een betrouwbare en kundige makelaar naast u te hebben die u daarbij steunt én van vakkundig advies voorziet. Theelen & Partners makelaars en taxateurs heeft de kennis, ervaring en drive om voor u het maximale resultaat te halen. Of het nu gaat om de aankoop van uw eerste woning, de verkoop van vastgoed in het hogere segment, zakelijk onroerend goed of huur en verhuur, ons team zorgt dat al uw wensen en uitdagingen op het gebied van vastgoed soepel en professioneel worden afgehandeld. 

Huis kopen of verkopen in Zeeland

Ons werkgebied is Zeeland, met een focus op Vlissingen. We hebben jarenlange werkervaring in dit gebied en kennen de markt op ons duimpje. Ons netwerk is onze kracht. Wij verkopen uw woning of vinden uw droomhuis in korte tijd omdat we snel en efficiënt de juiste partijen aan elkaar weten te koppelen. Uw woning wordt verkocht doordat wij uw woning niet aan een grote groep, maar wel aan de júíste groep mensen laten zien. Bent u op zoek naar woonruimte of een commercieel pand? Ook dan kunnen we u goed van dienst zijn. Wij hebben onze voelsprieten stevig uit staan in de lokale markt en weten daardoor vaak in een heel vroeg stadium dat er een interessant object in de verkoop komt.

Zakelijke dienstverlening

Als allround makelaar begeven we ons ook regelmatig op de zakelijke markt. Met name in de aan- en verkoop en verhuur van objecten voor het MKB hebben we uitgebreide ervaring en kunnen we, mede dankzij onze vele connecties vaak snel iets voor u betekenen.

Makelaardij met hoog serviceniveau

Betrouwbaarheid, snelle dienstverlening, ondersteuning bij het onderhandelen over de verkoopprijs. Daar zijn we natuurlijk in thuis, zoals het ook hoort bij een makelaarskantoor. Maar waar wij ons als makelaar door onderscheiden is zonder twijfel ons serviceniveau. U als opdrachtgever staat centraal. Tim Theelen: “Na afloop krijgen we heel veel complimenten over de soepele, heldere en directe communicatie. Bij ons krijgt u geen blabla-verhaal. We staan met onze no-nonsense aanpak echt klaar voor de mensen waar we voor werken en dat merken ze. We krijgen veel positieve reviews omdat wij oog hebben voor persoonlijke wensen, alert zijn op details en toch net even een stapje meer zetten.” Wij laten graag onze opdrachtgevers voor ons spreken. Bekijk hier de reviews van onze opdrachtgevers.

Complete dienstverlening op het gebied van vastgoed

U kunt in ons pand aan de Badhuisstraat naast makelaardij terecht voor uitgebreide expertise op het gebied van verzekeringen en hypotheken. We bieden u daarmee een zeer complete en dynamische dienstverlening.