Over ons

Tim  Theelen

Tim Theelen

06-20395908

Elsbeth  Meyjes

Elsbeth Meyjes

06-31672943

De makelaars van Theelen & Partners bedienen graag de gehele markt. Zowel de starter als cliënten uit het midden- en hogere segment kunnen rekenen op een optimale dienstverlening. Deze laatste groep vormt volgens Theelen & Partners een ondergeschoven categorie, waarin de zeeuwse woningmakelaardij te weinig aandacht aan wordt geschonken. Het is een veeleisende doelgroep. Een doelgroep waarop het kantoor is ingericht. Traditiegetrouw makelen met stijl, kwaliteit en betrouwbaarheid! Tim: "Wij staan altijd klaar voor de klant!"

Met de ruime, jarenlange ervaring in de huizenmarkt is er veel knowhow in huis. Theelen & Partners staat voor een dynamische werkwijze: "Persoonlijke aandacht en service, klantgerichtheid en efficiënt werken staan bij ons voorop. Voor wat betreft het niveau van dienstverlening streven wij naar een bovengemiddelde servicebeleving. De klant weet: "Hé, daar gebeurt wat, zij nemen dat extra stapje voor je."

Tim Theelen: "De opdrachtgever staat bij ons centraal. Die is absoluut nummer een! Wij hanteren als kernwaarden degelijkheid en betrouwbaarheid: afspraak is afspraak. Makelaardij met kennis van zaken, zoals het hoort, daar hebben onze opdrachtgevers recht op."

Theelen & Partners makelaars en taxateurs zijn onderdeel van Estate & Equity, een partnership waarin drie ondernemingen hun krachten hebben gebundeld. Cliënten kunnen, naast makelaardij, op een plaats terecht voor uitgebreide expertise op het gebied van verzekeringen, hypotheken, estate planning en beleggingparticipaties. Het pand aan de Badhuisstraat herbergt zo een zeer complete dienstverlening Het onderscheidend vermogen ligt volgens de partners in de aanpak: persoonlijk, hartelijk en daadkrachtig. Energiek en wilskrachtig zodat zaken snel worden gerealiseerd!